Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Sipuli-pistaasi tortellinit – Matiaksen resepti

Julkaistu 26.04.2023 08:51

MTV LIFESTYLE

Ainekset

  • 100g Jauhoja
  • 4 kpl keltuaista
  • Pistaasipähkinöitä
  • Puolikas pnt Salvia
  • 1 Nippu kevätsipulia
  • Voita
  • Suolaa
  • Sokeria

Valmistusohje

1. Sekoita 100g voita ja 4 keltuaista. Vaivaa taikinaksi ja laita kylmään 30minuutiksi.

2. Karamellisoi kevätsipulit voissa. Lisää hieman sokeria.

3. Lisää karamellisoidun sipulin joukkoon murskattua pistaasipähkinää ja hieman kevätsipulin vartta.

4. Friteeraa salvian lehdet rasvakeittimessä noin 30sec-1min.

5. Täytä tortelliinit massalla ja muotoile.

6. Keitä suolatussa vedessä noin 3min ja pyörittele pannulla ruskistetussa voissa.

7. Koristele pistaasipähkinöillä ja friteeratuilla salvian lehdillä. 

MasterChef Suomi -sarjan 12. jaksossa luvassa on muun muassa kauden toinen mysteeriboksi, joka tarjoaa kilpailijoille pelkkiä vihreitä raaka-aineita ja laittaa heidän luovuutensa testiin.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Tostada – Niklaksen resepti MasterChef: Kesäkurpitsaa ja latva-artisokkaa – Kristiinan resepti MasterChef: Kanaa ja appelsiinia – Matiaksen reseptiMasterChef: Sipulipiirakka – Ollin reseptiMasterChef: Kampasimpukkaa ja maa-artisokkaa – Jennyn reseptiMasterChef VIP: Kanttarellicapuccinoa ja paistettuja kanttarelleja – Minna Kuukan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti