MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 280 g Durumjauho
- 5 keltuaista
- 1 kokonainen kananmuna
- 2 kpl portobello
- 1 kpl hopeasipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- luraus valkoviiniä
- suola
- mustapippuri
- 50 g voita
- oliviiöljyä
- 50 g parmesan
- raastettua tryffeliä
- basilikasiilppua
- oreganoa
Valmistusohje
Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle
Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut