MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti

mc_eps4_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 280 g Durumjauho
  • 5 keltuaista
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 2 kpl portobello
  • 1 kpl hopeasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • luraus valkoviiniä
  • suola
  • mustapippuri
  • 50 g voita
  • oliviiöljyä
  • 50 g parmesan
  • raastettua tryffeliä
  • basilikasiilppua
  • oreganoa

Valmistusohje

Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle

Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.