Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Punaherukkaa – Punainen joukkue

Julkaistu 28.03.2023 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden kahdeksannessa jaksossa valmistettiin kolmen ruokalajin menu.

Ainekset

  • 2 dl Punaherukkaa
  • 4 dl Sokeria
  • 4 Valkuaista
  • 2 dl Sokeria
  • Grillatun kurkun sisus
  • Kourallinen minttua

Valmistusohje

Kuumenna kattilassa 4dl sokeria ja 4dl vettä niin että sokeri liukenee. Aja tehosekoittimessa n. 2dl punaherukoita ja siivilöi sokerimassan sekaan. Laita seos jäätelökoneeseen.

MARENKI: Vaahdota valkuaiset ja sokeri marengiksi, laita uuniin 120 astetta ja paista 1,5h.

MARINOIDUT PUNAHERUKAT: Laita kourallinen punaherukkaa astiaan sorbetmassan kanssa ja laita jääkaappiin.

KURKKU-MINTTUGEELI: Laita kurkun sisus ja minttu tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Siirrä minttu-kurkkuseos kattilaan ja kiehauta sokerin ja veden kanssa. Sekoita sauvasekoittimella joukkoon 1tl agar-jauhetta.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Mustikka-jogurttijäätelö, Samun reseptiMasterChef Suomi: Rapaperileivos marengilla, Markun reseptiMasterChef: Minttukreemi, marinoidut marjat, crumble ja kinuski – Sininen joukkueMasterChef: Karibian unelma – Teemu V:n reseptiMasterChef: Minttujäätelöä ja sitruunamelissa-kakkua – Petra S:n reseptiIllallinen äidille: Jaakko Parkkalin jälkiruoka: Lätkäjätkän legendat
MasterChefMasterChef-reseptitJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti