Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Piknik Toscanassa – Teemu V:n resepti

Julkaistu 12.04.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Burrata

  • 4 palloa mozzarella juustoa
  • 200 g ricotta juustoa
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 rkl suolaa
  • 3 dl kermaa
  • tryffeliöljy

Basilikapesto

  • 3 ruukkua basilikaa
  • 0,5 dl pinjansiemenet
  • 1 dl pecorino juusto
  • 0,5 dl oliiviöljy

Paahdetut tomaatit

  • 4 kpl tomaattia
  • 4 rkl oliviiöljy
  • 2 rkl sitruunaetikka
  • 1 tl suola
  • 1 tl pippuri
  • 5 oksaa timjamia

Valmistusohje

BURRATA: Leikkaa mozzarellat pieniksi paloiksi. Laita kuumaan veteen, niin kuumaa että juuri pystyy kättä pitämään. Täytteeseen kaada kerma kulhoon, lisää ricotta, tryffeliöljy, sitruunan kuori raastettuna. Kun mozzarella muotoutunut yhdeksi palloksi joustavaksi revi suikaleita noin puolet massasta ja lisää täytteen joukkoon.  Loppu massa jaa kahdeksi palloksi ja levitä kämmenelle reunat ohuina. lisää täyte ja rullaa kiinni sipulin muotoiseksi nyytiksi.

BASILIKAPESTO: Lisää kaikki ainekset mortteliin ja tee tahnaksi.

PAAHDETUT TOMAATIT: Pilko tomaatit ja lisää mausteet, paahda 200-asteisessa uunissa 25 min.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Paistetut kampasimpukat, kurpitsapyreellä, tomaatti- avokadosalaatilla ja ruskistetulla voilla, Jounin reseptiMasterChef: Hatsapuri – Ellan reseptiMasterChef: Kurpitsaa aasialaisittain – Ollin reseptiMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Lasagne – Teemu V:n reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti