KURPITSA: Leikkaa myskikurpitsasta 10 cm halkaisijaltaan, 1 cm paksuudeltaan olevia kiekkoja. mausta hunajalla, suolalla ja öljyllä. Paahda uunissa 200-asteessa 15 min, tai kunnes kypsä. Ota pois uunista ja raasta pinnalle goudaa.
Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää valkosipuli ja voi, paista paahtopaistin pinnat ruskeaksi ja laita uuniin paahtumaan 220-asteeseen, kunnes sisälämpötila 55-astetta. Ota vetäytymään, kun jäähtynyt viipaloi ohueksi siivuiksi.
MÄTIMOUSSE: Vatkaa kerma kuohkeaksi. sekoita erillisessä kulhossa mäti ja tuorejuusto sauvasekoittimella sileäksi. Lisää kerma joukkoon ja kääntele massaksi. Anna maustua jääkaapissa 15 min. Siivilöi sileäksi ja kaada sifoniin. Hapota kahdella patruunalla.
