MasterChef: Nieriäceviche – Kristiinan resepti
MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.
Ainekset
- 1 kpl Nieriäfilee
- 1 kpl Pieni punasipuli
- 1 kpl Punainen chili
- 10 g Korianteria
- 2 kpl Limeä
- Suolaa
- Mustapippuria
- Sokeria
- Öljyä
- Salaatinlehtiä
- Avokado
Valmistusohje
Nypi ruodot fileestä ja pilko kuutioiksi (n. 1cm).
Hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Purista limen mehut kulhoon, mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lorauta joukkoon öljyä.
Sekoita kaikki ainekset ja tarjoile salaatinlehtien ja avokadon kera n. 2 minuutin päästä, älä anna kypsyä liikaa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan