MasterChef: Nieriäceviche – Kristiinan resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps10_annos_ceviche_KRISTIINA_kuva_juuli_aschan_001

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 1 kpl Nieriäfilee
  • 1 kpl Pieni punasipuli
  • 1 kpl Punainen chili
  • 10 g Korianteria
  • 2 kpl Limeä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Sokeria
  • Öljyä
  • Salaatinlehtiä
  • Avokado

Valmistusohje

Nypi ruodot fileestä ja pilko kuutioiksi (n. 1cm).

Hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Purista limen mehut kulhoon, mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lorauta joukkoon öljyä.

Sekoita kaikki ainekset ja tarjoile salaatinlehtien ja avokadon kera n. 2 minuutin päästä, älä anna kypsyä liikaa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.