Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Naudan Entrecote-pihvi – Marinan resepti

Julkaistu 22.02.2022 20:35

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 200 g hyvää naudan entrecotea
  • 3 isoa perunaa ohueina suikaleina
  • porkkanaa
  • herkkusieniä

Punaviinikastike

  • salottisipuli,
  • 1,5 dl punaviiniä
  • iso nokare voita
  • laakerinlehti
  • balsamicoa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1,5 dl lihalientä

Valmistusohje

Perunat paistetaan öljyssä rapeiksi, porkkanat maustetaan hunajalla ja voilla ja nostetaan uunivuokaan miedolle lämmölle (n.140 astetta) tunniksi.

Herkkusienet paistetaan voissa ja maustetaan suolalla ja pippurilla.

Pihvi paistetaan ruskistetussa voissa n.1min.puoli, kääritään folioon ja laitetaan uuniin n.10 min.

Annetaan tämän jälkeen levätä n.20 min pöydällä foliossa.

Leikataan ohuiksi viipaleiksi ja asetetaan lautaselle perunan,porkkanan ja sienten kera.

Punaviinikastike keitetään kokoon ja siivilöidään.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Broilernuijia mansikka-balsamicokastikkeessa – Marinan reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef: Muistoja Välimereltä – Marinan reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, ranskalaisia ja punaviinikastiketta – Miskan reseptiPekka Terävän perunagratiini
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti