Fileoi meriantura. Jätä nahka päälle, sillä se suojelee kalaa paistamisen aikana. Kaksi filettä per annos.
Paahda kanansiipiä tilkassa öljyä niin, että niistä irtoaa mahdollisimman paljon rasvaa. Lisää hienonnettu shalottisipuli, valkosipuli ja nippu timjamia ja paista kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Lisää valkoviinietikka ja anna haihtua. Lisää valkoviini ja keitä siirappimaiseksi. Lisää kalaliemi ja redusoi alle puoleen. Vähennä lämpöä huomattavasti tai nosta pannu pois suoralta lämmöltä. Kuutioi voi ja lisää pari palaa kerrallaan samalla sekoittaen. Kun edelliset palat ovat saostuneet kastikkeeseen, lisää seuraavat. Yhteensä kastikkeeseen menee n. 200-250g voita. Siivilöi valmis kastike tarjoilukulhoon.
Keitä papuja hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä 3-4 minuuttia. Siivilöi ja siirrä suoraan jääveteen, jotta kypsyminen loppuu.
