Vatkaa kaksi kananmunaa ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa yhden munan valkuainen vaahdoksi, lisää 0,5dl sokeria vaiheissa vaahdotuksen aikana.
Sekoita munasokerivaahto ja valkuaisvaahto varovasti keskenään, laita kakkuvuokaan ja uuniin 20min ajaksi 200 asteen lämpöön.
Laita 0,5 liivatelehteä kylmään veteen ja notkista 200g tuorejuustoa.
Sulata kuumassa vedessä 2dl valkosuklaata
Tee Sweitsiläinen marenki, vatkaa kaksi kananmunan valkuaista ja 1,25dl sokeria vesihauteessa, marenki on valmis kun massa on kiiltävää ja siihen muodostuu kiinteitä huippuja. Ota 1rkl massaa sivuun.
Sekoita sula valkosuklaa tuorejuuston kanssa.
Liuota liivatelehti 1rkl kiehuvaan veteen ja sekoita se valkosuklaatuorejuustomassaan.
