Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Kunigasosterivinokasceviche – Pietarin resepti

Julkaistu 11.04.2023 20:20

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 1 pkl Kuningasosterivinokas
  • Puolikas avocado
  • 3 kpl Limeä
  • ¼ Kurkku
  • ¼ Jalapeno
  • 1 tl Vihreää tabascoa
  • ½ pnt Korianteria
  • ½ Tuore maissi
  • 3 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Sokeria

Valmistusohje

Halkaise sienet puoliksi ja marinoi soija-oliiviöljyseoksessa. Hiero maissiin öljyä ja suolaa. Grillaa sieniä sekä maissia erittäin kuumassa grillissä niin että niihin tulee väriä mutta eivät kypsy liikaa. Kuutioi sienet ja leikkaa maissinjyvät irti.

Halkaise ja kuori kurkku ja kaavi siemenkota tehosekoittimeen. Kuutioi kurkku ja puolikas avocado.

Tee tiikerinmaito tehosekoittimessa. Purista limet ja lisää tabasco, suolaa, oliiviöljyä, sokeri sekä korianteri ja jalapeno. Pyöräytä tasaiseksi liemeksi. Lisää hieman avocadoa ja pyöräytä uudestaan.

Sekoita tiikerinmaito ja kuutioidut raaka-aineet sekä maissi keskenään kulhossa. Tarkista suola ja happo ja lisää tarvittaessa suolaa sekä limenmehua.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Canh Chua, Then reseptiMasterChef: Sitruunarisotto – Matiaksen reseptiMasterChef: Kampasimpukkaceviche ja marinoidut kurkut – Matiaksen reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Kalmaria ja Sitruunarisottoa – Saijan reseptiMasterChef: Piparjuuri-rapuleipä ja omena-fenkolisalaatti – Heinin resepti
MasterChefMasterChef-reseptitAlkuruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti