1. Huuhtele ja puhdista purjot. Grillaa kuumassa grillissä kauttaaltaan mustaksi ja jäähdytä. Revi palaneet kuoret mortteliin ja jauha tuhkaksi. Säästä sisimmät valkoiset osat ja laita folioon ja lisää sekaan voita, suolaa ja mustapippuria sekä hieman limen mehua. Kypsennä folionyytissä grillissä läpikypsiksi. Ota pois grillistä ja pyörittele purjotuhkassa.
2. Ruskista 150 g voita. Sekoita ruskistetun kuuman voin joukkoon misotahna. Kaada siivilässä olevien hummerin lihojen päälle pariin kertaan. Peitä hummerin pyrstöt lehtikullalla.
3. Sekoita 90g vettä ja 10g jauhoja. Kuumenna öljy pannulla ja kaada vesijauhoseos nopeasti pannulle. Älä liikuta pannua vaan anna vain veden haihtua. Kun kaikki vesi on haihtunut, ota tuille kuivumaan ritilän päälle.
