MasterChef: Kukkakaalitacot – Ellan resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan 12. jaksossa tehtiin vegaanista katuruokaa.
Ainekset
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl vettä
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- 1 ananas
- 1 vihreä chili
- 1 kevätsipulin varret
- ruukku korianteria
- 2 limeä
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1/2 appelsiinin mehu
- chilijauhetta
- 1 kukkakaali
- oliiviöljyä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kauramaitoa
- 3 dl pankojauhoja
- punakaalia
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 0,5dl limemehua
- 0,5dl ruokosokeria
- punainen chili
- 1 dl vettä
Valmistusohje
Valmista tacoletut: yhdistä 3dl vehnäjauhoja, 1dl vettä, 1rkl öljyä ja ripaus suolaa. Työstä käsin kiinteä pallo takinasta ja laita jääkaappiin lepäämään noin puoleksi tunniksi.
Paloittele kukkakaali kukinnoiksi.
Sekoita valkoviinietikkaa, vettä, limemehua ja ruokosokeria pikkelöintiliemeksi. Pilko punakaali suikaleiksi ja lisää pikkeliliemi ja viipaloitu chili.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan