MasterChef: Korean Chicken – Ollin resepti

mc_eps11_kierros2_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

Ainekset

  • Kanankoipia tai siipiä
  • 500 g maustamatonta jugurttia
  • suolaa
  • 1,5 dl maissijauho
  • 1,5 dl vehnäjauho
  • ½ dl sesamöljy
  • 2 kevätsipulia
  • ½ dl valkoviinietikka
  • 10 cm pala inkivääriä raastettuna
  • 3 rkl gocjuchang
  • ½ dl mirin
  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl valkoviini
  • suola
  • 1 dl valkoviinietikka
  • 2 dl sokeri
  • 3 dl vettä
  • 2 porkkanaa
  • 1 kurkku
  • 1 jalopeno

Valmistusohje

Laita kanat jugurriin marinoitumaan 15min. pyörittele jauhoseoksessa ennen friteeraamista. Ensin 12-15min 150c öljyssä. Toisen kerran 195c öljy 3-5min kunnes hyvä väri.

Laita kaikki ainekset pannulle ja anna hautua kastikkeen kunnes sticky ja maut kohdillaan. Kaada valmiiden kanojen päälle.

Valmista 1-2-3 liemi. Leikkaa vihannekset ja laita marinoitumaan.

Koristele sipulirenkailla ja sesam siemenillä.

Parhaat ruokaohjelmat