MasterChef: Korean Chicken – Ollin resepti
MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.
Ainekset
- Kanankoipia tai siipiä
- 500 g maustamatonta jugurttia
- suolaa
- 1,5 dl maissijauho
- 1,5 dl vehnäjauho
- ½ dl sesamöljy
- 2 kevätsipulia
- ½ dl valkoviinietikka
- 10 cm pala inkivääriä raastettuna
- 3 rkl gocjuchang
- ½ dl mirin
- ½ dl valkoviinietikka
- ½ dl valkoviini
- suola
- 1 dl valkoviinietikka
- 2 dl sokeri
- 3 dl vettä
- 2 porkkanaa
- 1 kurkku
- 1 jalopeno
Valmistusohje
Laita kanat jugurriin marinoitumaan 15min. pyörittele jauhoseoksessa ennen friteeraamista. Ensin 12-15min 150c öljyssä. Toisen kerran 195c öljy 3-5min kunnes hyvä väri.
Laita kaikki ainekset pannulle ja anna hautua kastikkeen kunnes sticky ja maut kohdillaan. Kaada valmiiden kanojen päälle.
Valmista 1-2-3 liemi. Leikkaa vihannekset ja laita marinoitumaan.
Koristele sipulirenkailla ja sesam siemenillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka