Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Korean Chicken – Ollin resepti

Julkaistu 12.04.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

Ainekset

  • Kanankoipia tai siipiä
  • 500 g maustamatonta jugurttia
  • suolaa
  • 1,5 dl maissijauho
  • 1,5 dl vehnäjauho
  • ½ dl sesamöljy
  • 2 kevätsipulia
  • ½ dl valkoviinietikka
  • 10 cm pala inkivääriä raastettuna
  • 3 rkl gocjuchang
  • ½ dl mirin
  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl valkoviini
  • suola
  • 1 dl valkoviinietikka
  • 2 dl sokeri
  • 3 dl vettä
  • 2 porkkanaa
  • 1 kurkku
  • 1 jalopeno

Valmistusohje

Laita kanat jugurriin marinoitumaan 15min. pyörittele jauhoseoksessa ennen friteeraamista. Ensin 12-15min 150c öljyssä. Toisen kerran 195c öljy 3-5min kunnes hyvä väri.

Laita kaikki ainekset pannulle ja anna hautua kastikkeen kunnes sticky ja maut kohdillaan. Kaada valmiiden kanojen päälle.

Valmista 1-2-3 liemi. Leikkaa vihannekset ja laita marinoitumaan.

Koristele sipulirenkailla ja sesam siemenillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Porkkanaa ja omenaa – Vihreän joukkueen reseptiMasterChef: Kanaa ja appelsiinia – Matiaksen reseptiMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Kampasimpukkaa ja maa-artisokkaa – Jennyn reseptiMasterChef: Kukkakaalia kolmella tapaa ja oliivia – Tiian reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti