Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon resepti

Julkaistu 07.02.2023 21:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.

Ainekset

  • 1 kpl Kananrinta nahkoineen

Appelsiini-suklaa kastike

  • 1 kpl Chili
  • 50 g Tumma Suklaata
  • 0,5 dl Kermaa
  • 0,5dl Appelsiinin mehua
  • Suolaa

Täytetty tomaatti

  • 50 g Aurajuustoa
  • 50 g Kreikkalaista jogurttia
  • 1 dl Kermaa
  • Suolaa

Valmistusohje

Paista kana voissa nahkapuoli rapeaksi ja ota väri myös lihapuolelle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 10-15 min tai kunnes kana on varmasti kypsä.

Kypsennä chili voissa kattilassa. Lisää kerma, suklaa ja appelsiinimehu. Seikoita kunnes suklaa on sulanut. Aja kastike tasaiseksi tehosekoittimessa ja siivilöi. Mausta suolalla.

Leikkaa tomaatista kansipuoli ja tyhjennä tomaatin sisus.  Laita sekoitusastiaan aurajuusto, jogurtti, kerma ja suola, sekoita tasaiseksi massaksi. Täytä tomaatti.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon reseptiMasterChef: Taimenmosaiikki ja Tomaattia – Jonin reseptiMasterChef: Kana-suklaaraita – Oscarin reseptiMasterChef: Kanaa ja appelsiinia – Matiaksen reseptiMasterChef: Paahdettu gazpacho, auracreme ja meiramisorbetti – Jonin reseptiMasterChef: Mustikkainen lohi – Petran resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti