MasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.
Ainekset
- 1 kpl Kananrinta nahkoineen
Appelsiini-suklaa kastike
- 1 kpl Chili
- 50 g Tumma Suklaata
- 0,5 dl Kermaa
- 0,5dl Appelsiinin mehua
- Suolaa
Täytetty tomaatti
- 50 g Aurajuustoa
- 50 g Kreikkalaista jogurttia
- 1 dl Kermaa
- Suolaa
Valmistusohje
Paista kana voissa nahkapuoli rapeaksi ja ota väri myös lihapuolelle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 10-15 min tai kunnes kana on varmasti kypsä.
Kypsennä chili voissa kattilassa. Lisää kerma, suklaa ja appelsiinimehu. Seikoita kunnes suklaa on sulanut. Aja kastike tasaiseksi tehosekoittimessa ja siivilöi. Mausta suolalla.
Leikkaa tomaatista kansipuoli ja tyhjennä tomaatin sisus. Laita sekoitusastiaan aurajuusto, jogurtti, kerma ja suola, sekoita tasaiseksi massaksi. Täytä tomaatti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka