Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Kanaa ja appelsiinia – Matiaksen resepti

Julkaistu 07.02.2023 21:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.

Ainekset

  • 1 Kana
  • 1 l Vettä
  • 2 kpl Appelsiineja
  • 1 Chili
  • 2 kpl Tomaatteja
  • 1 pnt Meiramia
  • 1/2pnt Minttua
  • 100 g Voita
  • 0,5 dl Etikkaa
  • 1 dl Sokeria
  • 1,5 dl Vettä

Valmistusohje

Leikkaa kanasta rintafileet ja paista kanan luihin ja rankaan runsas väri grillissä. Siirrä kattilaan

Vakuumoi kanan rintafileet, voin ja meiramin kanssa. Hauduta sirkulaattorissa 65C 40min.

Lisää 1l vettä paahtuneiden luiden päälle, keitä kasaan.

Pikkelöi chili 1-2-3 -liemessä (1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä)

Poista tomaateista siemenet ja lisää sekaan grillattua appelsiinia, minttua ja pikkelöityä chiliä.

Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla.

Poraa kanaliemen sekaan sauvasekoittimella 100g voita. Lisää appelsiininmehua. Tarjoile.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon reseptiMasterChef: Korean Chicken – Ollin reseptiMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Mustikkainen lohi – Petran reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti