MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.
Ainekset
- 1 Kana
- 1 l Vettä
- 2 kpl Appelsiineja
- 1 Chili
- 2 kpl Tomaatteja
- 1 pnt Meiramia
- 1/2pnt Minttua
- 100 g Voita
- 0,5 dl Etikkaa
- 1 dl Sokeria
- 1,5 dl Vettä
Valmistusohje
Leikkaa kanasta rintafileet ja paista kanan luihin ja rankaan runsas väri grillissä. Siirrä kattilaan
Vakuumoi kanan rintafileet, voin ja meiramin kanssa. Hauduta sirkulaattorissa 65C 40min.
Lisää 1l vettä paahtuneiden luiden päälle, keitä kasaan.
Pikkelöi chili 1-2-3 -liemessä (1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä)
Poista tomaateista siemenet ja lisää sekaan grillattua appelsiinia, minttua ja pikkelöityä chiliä.
Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla.
Poraa kanaliemen sekaan sauvasekoittimella 100g voita. Lisää appelsiininmehua. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.