MasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti
MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.
Ainekset
- 105 g härän ulkopaisti
- 1 tl sinapinsiemenet
- kaprikset maun mukaan
- 2 rkl valkoviinietikka
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria maun mukaan
- 1 kananmunan keltuainen
Valmistusohje
Laita sinapinsiemenet likoamaan etikka-vesiseokseen.
Leikkaa liha veitsellä pieniksi palasiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Leikkaa kaprikset pieniksi siivuiksi ja lisää lihan joukkoon.
Lisää siivilöidyt sinapinsiemenet.
Kokoa lautaselle ja lisää kananmunan keltuainen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka