MasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti

mc_eps3_tehtävä1_annos_petra_s_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 105 g härän ulkopaisti
  • 1 tl sinapinsiemenet
  • kaprikset maun mukaan
  • 2 rkl valkoviinietikka
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria maun mukaan
  • 1 kananmunan keltuainen

Valmistusohje

Laita sinapinsiemenet likoamaan etikka-vesiseokseen.

Leikkaa liha veitsellä pieniksi palasiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa kaprikset pieniksi siivuiksi ja lisää lihan joukkoon.

Lisää siivilöidyt sinapinsiemenet.

Kokoa lautaselle ja lisää kananmunan keltuainen.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!