MasterChef: Eaton mess – Marinan resepti

mc_eps8_annos_marina_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa kilpailijat yllätetään kolmen kierroksen mansikkaisella painetehtävällä.

Ainekset

  • 4 valkuaista
  • 3 rkl hienoa sokeria
  • 1 tl etikka
  • 1 sitruunan mehu ja kuori
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl hienoa sokeria
  • mansikoita

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää sokeri varovaisesti ja lisää etikka. Levitä valmis valkuaisvaahto pellille ohueksi. Paista 140-astetta kiertoilma noin 35 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

Kuutioi mansikat ja mausta sokerilla, sekä puolikkaan sitruunan mehulla.

Raasta pestyn sitruunan kuorta noin 1 tl.

Jäähdytä marenki ja riko palasiksi.

Aseta mansikat, vispikerma ja marenki kerroksittain esim. juomalaseihin.

Parhaat ruokaohjelmat