MasterChef: Alppileipä (Alpit meets tunturit) – Kristiinan resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 2 Siivua vaaleaa leipää
- Briejuustoa
- 120 g Poron sisäpaistia
- Voita
- Timjamia
- Öljyä
- 6 Viipaletta kesäkurpitsaa
- 1 kpl Paprikaa
- 1 kpl Kesäsipulia
- Suolaa
- Pippuria
Valmistusohje
Paista poron paistiin hyvä väri pannulla ja kypsennä uunissa haluamaasi kypsyteen.
Pariloi tai grillaa öljytyt ja maustetut kasvikset.
Kasaa leipä (poro, kasvikset ja juusto) ja paahda leipägrillissä kunnes leivän pinta on rapea ja juusto sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan