Julkaistu
Martha Stewartin helppo yhden pannun pasta on villinnyt kotikokkeja jo vuosia ja miljoonat ylistävät reseptiä. Tarvitaan vain muutama raaka-aine, yksi pannu ja ruoka on vartissa valmista!
Yhden pannun pasta
- 350 g linguine-pastaa (tai spagettia)
- 350 g kirsikkatomaatteja
- 1 sipuli pilkottuna
- 4 kynttä valkosipulia hienonnettuna
- 1/2 tl chilihiutaleita
- 2 vartta basilikaa
- 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
- 1 l vettä
- 2 tl Suolaa
- 1/4 mustapippuria
- Lisäksi:
- Parmesaania
- Oliiviöljy
- Basilikaa
Valmistusohje
Valmistusaika: 15 min
Annoksia: 4 annosta
- Lisää isolle ja korkeareunaiselle pannulle pasta, tomaatit, sipuli, valkosipuli, chilihiutaleet, basilika, oliiviöljy, suola, mustapippuri ja vesi. Keittele korkealla lämmöllä välillä sekoittaen ja pastaa pihdeillä käännelle, kunnes pasta on lähes kypsää ja vesihaihtunut (noin 8-9 minuuttia)
- Mausta halutessasi vielä suolalla ja pippurilla. Jaa neljään annoskulhoon ja koristele basilikalla. Tarjoile oliiviöljyn ja parmeaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.