Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marsipaanitorttu suklaalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on ihanan maukas kaloripommi. Voit valmistella sen päivää ennen, jos käärit sen folioon, mutta kuorrutus on tehtävä samana päivänä kuin tarjoilet tortun.

12-15 palaan

  • 300 g mantelimassaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 100 g kilosuklaata

Koristeluun

  • 100 g kilosuklaata
  • 1 pss hillottua appelsiininkuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa leivinpaperi niin että se sopii pyöreän kakkuvuoan pohjalle. Penslaa vuoan reuna voilla.

2. Raasta mantelimassa karkeasti kulhoon ja lisää munat ja pähkinärouhe.

3. Sulata suklaa miedoimmalla lämmöllä, jäähdytä hetki ennen kuin lisäät sen taikinaan.

4. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa n. 30 minuuttia.

5. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.

6. Sulata kuorrutuksen suklaa ja levitä se kakulle. Ripottele päälle hillottua appelsiininkuorta.

Lisää aiheesta:

Suklaakuorrutettu suklaatorttuSuklaakakku briosseillaMaapähkinäkakkuRanskalainen päärynäkakkuTalon suklaatorttuHedelmä-mantelikakku
SuklaatorttuJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suklaatorttu
  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Isänpäivän suklaatorttu

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Klassinen suklaatorttu

  • 21.02.201315:12
    Jälkiruoat

    Suklaakuorrutettu suklaatorttu

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Marsipaanitorttu suklaalla

  • 21.02.201315:09
    Jälkiruoat

    Kuorrutettu suklaatorttu