Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marsipaanihahmot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • marsipaania
  • punaista, vihreää ja keltaista
  • elintarvikeväriä
  • korintteja
  • mantelilastuja
  • hasselpähkinöitä
  • strösseleitä
  • hopeakuulia
  • suklaata

Valmistusohje

1. Värjää ensin marsipaani. Jaa massa neljään palaan, joista yksi on muita kolmea suurempi. Jätä suurin pala värjäämättä. Värjää muista paloista yksi punaiseksi, yksi vihreäksi ja yksi keltaiseksi.

2. Sulata suklaa vesihauteessa liedellä tai mikroaaltouunissa. Valvo sulatusta, jotta vesi ei pääse kiehumaan niin, että suklaa muuttuu rakeiseksi.

3. Muotoile haluamasi hahmoja ja koristele. Valmiita makeisia voi säilyttää muovipurkissa huoneenlämmössä.

Jouluksi on hauska askarrella marsipaanitorttuja ja -possuja. Kuvassa on muutamia esimerkkejä, mutta älä anna niiden rajoittaa mielikuvitustasi. Kannattaa panostaa aitoon marsipaaniin - sitä on helppo työstää ja se maistuu todella herkulliselta.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Katrin makutikkaritItse tehty After Eight -suklaa: Nannan nopea ja helppo reseptiYstävänpäivän värikkäät ja nopeat herkut – näillä kolmen aineen helpoilla resepteillä onnistut varmasti!Salmiakkista: Iisan Salmiakki-BountyherkutJoulukuulatViikunanamit
MakeisetJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset
  • 09.12.201506:58
    Päivän resepti

    Hellapoliisin kermanekut

  • 18.02.201300:00
    Suklaakonvehdit

    Karppaajan suklaakonvehdit

  • 27.02.201408:28
    Sami Granroth

    Karpalo-valkosuklaafudge

  • 14.10.201513:33
    Suklaakonvehdit

    Jaakko Halmetojan raakasuklaa

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Rocky Road suklaaherkku