Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marmorifileesnacksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Resepti neljälle

  • 400 g naudan marmorifileetä
  • 2 baby-romainesalaattia (baby-cos)
  • puolikas kurkku
  • 1 punainen chili
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 1 rkl osterikastiketta
  • 2 shalottisipulia kuorittuna ja ohueksi suikaloituna
  • puolikas nippu tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl täysmajoneesia
  • mustapippuria
  • rypsiöljyä

Valmistusohje

Sekoita majoneesiin yksi hienonnettu valkosipulin kynsi ja anna maustua. Leikkaa salaateista kannat pois. Irrota lehdet varovasti käsin ja huuhtele kylmän veden alla ja jätä valumaan vaikkapa lävikköön.

Leikkaa kurkku kynänpaksuisiksi ja tulitikkuaskin pituisiksi tangoiksi.

Leikkaa filee neljäksi pihviksi. Mausta soijalla, valkosipulilla, rouhitulla pippurilla ja osterikastikkeella. Paista kuumalla pannulla öljyssä minuutti per puoli ja anna vetäytyä.

Leikkaa liha sitten ohuiksi suikaleiksi. Kokoa ruoka salaatinlehtien päälle ja koristele lopuksi korianterilla ja chilillä.

MTV3 Huomenta Suomen ruokaviikko alkaa studion lihamiehen Akseli Herlevin johdolla. Pikkujoulusesonki lähestyy kovaa vauhtia ja tänään Akseli valmistaa myös tuleviin illanistujaisiin sopivaa naposteltavaa eli marmorifileesnackseja.

Lisää aiheesta:

Lok LakCeasarsalaatti kanallaEntrecôte snacksSteaksandwichKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aioliaJapanilainen pihvi ja broccoli-sienipaistosta
Cocktail alkupalatVideoreseptitAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa