Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku
Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
8-10 hengelle
- 4 dl digestiivikeksejä
- 100 g voisulaa
- 1 rkl kanelijauhetta
Täyte
- 400 g philadelphiajuustoa
- 3 dl kermaviiliä
- 3/4 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- suklaalastuja
- marjoja tai hedelmiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.
3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan