Mainos
Mainos

Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku

Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

8-10 hengelle

  • 4 dl digestiivikeksejä
  • 100 g voisulaa
  • 1 rkl kanelijauhetta

Täyte

  • 400 g philadelphiajuustoa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • suklaalastuja
  • marjoja tai hedelmiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.