Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku

Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

8-10 hengelle

  • 4 dl digestiivikeksejä
  • 100 g voisulaa
  • 1 rkl kanelijauhetta

Täyte

  • 400 g philadelphiajuustoa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • suklaalastuja
  • marjoja tai hedelmiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.