Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku

Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

8-10 hengelle

  • 4 dl digestiivikeksejä
  • 100 g voisulaa
  • 1 rkl kanelijauhetta

Täyte

  • 400 g philadelphiajuustoa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • suklaalastuja
  • marjoja tai hedelmiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja