Marjaisa hiutaleherkku
![Copyright: Martat. Ikavuosiin_marjaisa_hiutaleherkku2_H copy](https://im.mtvuutiset.fi/image/8528594/landscape16_9/1600/900/3b63d674ec9524c09a181971a2e83961/aG/ikavuosiin-marjaisa-hiutaleherkku2-h-copy.jpg)
Marjaisa hiutaleherkku lasiin kerroksittain aseteltuna.
Martat
Julkaistu
Helppo välipala- tai aamupala marjoista, jogurtista ja kaurahiutaleista! Testaa Marttojen resepti.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 10min
- Annosmäärä: 1 annos
Ainekset
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
- sokeria
- 1 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijajogurttia
Valmistusohje
- Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
- Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.
Katso myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka