Marjaisa hiutaleherkku

Ikavuosiin_marjaisa_hiutaleherkku2_H copy
Marjaisa hiutaleherkku lasiin kerroksittain aseteltuna. Martat

Helppo välipala- tai aamupala marjoista, jogurtista ja kaurahiutaleista! Testaa Marttojen resepti.

  • Aktiivinen valmistusaika: 10min
  • Kokonaisvalmistusaika: 10min
  • Annosmäärä: 1 annos

Ainekset

  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
  • sokeria
  • 1 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijajogurttia

Valmistusohje

  1. Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
  2. Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.


Katso myös:

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja