Marinoitu kylkipaisti
Jos haluat grillata kylkipaistisi, se kannattaa esipaistaa uunissa. Myös keittäminen käy hyvin, sitten penslaat kylkiluut marinadilla ennen grillausta. Ellet grillaa ulkona, valmistuksen voi hyvin viimeistellä uunissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 ½ kg kylkipaistia
Marinadi
- 2 dl punaviiniä
- 1 dl rapsiöljyä
- 2 rkl hunajaa
- ¼ dl kiinalaista soijaa
- 1 tl timjamia
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi ja anna kylkipaistin maustua siinä 4-5 tuntia. Valuta liha, säästä marinadi.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
3. Laita kylkiluut uunipannuun, peitä alumiinifoliolla.
4. Laita uunipannu uunin keskitasolle n. 30 minuutiksi, joka lyhentää grillausaikaa. Penslaa uudestaan marinadilla ja grillaa hitaasti hiilloksella kunnes paisti on valmis. Grillatut omenaviipaleet ovat maukas lisuke.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki