Marinoidut kasvikset
Julkaistu
Marinoidut kasvikset maustetaan tuoreilla yrteillä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Vihannekset
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni kukkakaali
- 2 porkkanaa
- 100 g tuoreita herkkusieniä
Marinadi
- 1 rkl sinappia
- 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1/4 dl rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- tuoreita yrttejä (kirveliä, oreganoa, basilikaa)
Valmistusohje
Suikaloi kesäkurpitsa ja porkkanat. Leikkaa kukkakaali pieniksi lohkoiksi. Viipaloi herkkusienet.
Sekoita marinadin ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Kaada marinadi kasvisten päälle ja anna maustua muutamia tunteja ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka