Marinoidut kasvikset

Marinoidut kasvikset maustetaan tuoreilla yrteillä.

Vihannekset

  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni kukkakaali
  • 2 porkkanaa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä

Marinadi

  • 1 rkl sinappia
  • 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1/4 dl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoreita yrttejä (kirveliä, oreganoa, basilikaa)

Valmistusohje

Suikaloi kesäkurpitsa ja porkkanat. Leikkaa kukkakaali pieniksi lohkoiksi. Viipaloi herkkusienet.

Sekoita marinadin ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Kaada marinadi kasvisten päälle ja anna maustua muutamia tunteja ennen tarjoamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.