Marinoidut kanttarellit
Kanttarellit saat säilöön pienellä työllä.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kananmunaton, Kasvisruoka, Gluteeniton
Ainekset
- 1 kg puhdistettuja kanttarelleja
- 1 l vettä
- 1 dl omenaviinietikkaa
- 2,5 dl sokeria
- 1 tl sinapinsiemeniä
- 0,5 rkl suolaa
- 3 maustepippuria
- 1 laakerinlehti
Valmistusohje
Laita kanttarellit kattilaan ja lisää kylmää vettä niin että peittyvät. Kiehauta sienet. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää kerran ryöpätyt kanttarellit liemeen ja jäähdytä. Säilö lasipurkkeihin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje