Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marian palapaisti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 hengelle

  • 3 porkkanaa, hyvin pilkottuna
  • 2 selleriä hyvin pilkottuna
  • 1 sipuli, hyvin pilkottuna
  • 1 iso peruna, kuorittuna, leikattuna isoiksi paloiksi
  • n. 900g paistettua lihaa, paloiksi leikattuna
  • 1/2 oliiviöljyä
  • 3 kuppia punaviiniä
  • 1/2 kuppia tomaattisosetta
  • suolaa ja tuoretta pippuria maustamiseen

Tee näin

    Valmistusohje

    - Lämmitä oliiviöljy isossa muhennospadassa ja paista lihaa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.

    - Ota liha padasta ja lisää porkkanat, sellerit ja sipulit. Paista 2 minuuttia, tai kunnes kasviksista tulee pehmeitä.

    - Lisää 1 kuppi punaviiniä ja anna hautua.

    - Lisää perunat pataan ja mausta suolalla ja pippurilla.

    - Laita lihat takaisin pataan ja lisää tomaattisose ja jäljelle jäänyt viini.

    - Anna kiehahtaa ja alenna lämpöä. Hauduta 1/2 - 1 tunnin ajan.

    Tämä on Davidin siskon Marian lempiresepti. Hänestä on miellyttävää, että sen tekemiseen tarvitaan vain vähän vaivaa ja yksi pata. Tuloksena on klassinen, ihana toscanalainen muhennos.

    Lisää aiheesta:

    Tomaattinen possupataTsekkiläinen vasikkahöystöKalabrialainen lampaanpaistiMakkaraa con cima di rapaLuumutäytettyä porsaanseläkettä omenasoseellaPaistettu riisi
    PalapaistiPääruoatLiharuoka

    Tuoreimmat aiheesta

    Palapaisti
    • 18.02.201300:00
      Kananmunaton

      Skoonelainen palapaisti

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Suklaisa palapaisti

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Marian palapaisti