Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mantelisarvet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä sarvet ovat vastustamattomia. Voit lisätä täytteeksi hieman hillottua appelsiininkuorta. Se sopii hyvin yhteen mantelimassan kanssa.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

16 sarveen

  • 125 g voita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • n. 5 g hiivaa
  • ½ dl kahvikermaa
  • 1 rkl kidesokeria
  • n. 150 g mantelimassaa
  • 1 kananmuna penslaukseen
  • raesokeria

Valmistusohje

1. Sekoita voi ja jauhot murutaikinaksi. Liuota hiiva kädenlämpöiseen kermaan ja lisää taikinaan yhdessä sokerin kanssa. Anna taikinan levätä hetki.

2. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat osat pyöreiksi levyiksi, halkaisijaltaan n. 25 cm. Jaa molemmat ympyrät kahdeksaan ”kakkupalaan” taikinapyörällä. Laita palojen leveään osaan mantelimassaa ja kääri sarviksi.

3. Laita sarvet leivinpaperille pellille. Penslaa munalla, ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Mustikkapullat kuorrutteellaKahvisarvet marmeladillaSuloiset reikäkakutKahvisarvetKarlsbader-sarvetKahvisarvet hillolla tai hunajalla
SarvetKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Sarvet
  • 18.02.201300:00
    Brunssi

    Kahvisarvet marmeladilla

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Kahvisarvet

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Karlsbader-sarvet

  • 17.04.201310:04
    Täytetty sämpylä

    Parmankinkkucroissantit uppomunalla ja Gruyere-juustolla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maalaissarvi