Mantelikyljykset salaattikiinankaalilla

Tämä ruoka on aina suosittua! Rapeat, paistetut mantelit ja hapanimelä salaattikiinankaali maistuvat hyvältä ja tuovat hieman erilaista vaihtelua ruokapöytään. Tämä on hyvää arkiruokaa, jota kaikki perheenjäsenet arvostavat.

Kuudelle

  • 6 porsaankyljystä
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 2 pss mantelilastuja
  • 1 dl lientä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 salaattikiinankaali, suikaleina
  • 2 tl soijaa
  • suikaloitua appelsiininkuorta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, kääntele ne munassa ja sitten mantelilastuissa.

2. Paista kyljykset hitaasti kypsiksi teflonpannussa keskilämmöllä.

3. Vatkaa pannusta maut irti liemellä ja hedelmämehulla, siivilöi ja säästä.

4. Paista salaattia tilkassa voita pannussa. Kääntele mukaan appelsiininkuori, mausta soijalla. Kaada päälle liemi ja asettele salaatti kyljysten ympärille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!