Mansikoita valkoviinissä

Virkistävä ja kevyt aikuisten jälkiruoka.

Neljälle

  • 1 l mansikoita, puolikkaina
  • 2-3 dl kidesokeria
  • 1 pullo puolikuivaa valkoviiniä

Valmistusohje

1. Lado vuorotellen marjoja ja sokeria kulhoon. Kaada päälle viiniä niin että marjat peittyvät. Laita kylmään 6-8 tunniksi. Kääntele välillä niin että sokeri sulaa. Maista, jälkiruoan tulee olla hapan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.