Paistettu pulla maistuu jumalaiselle mintun ja mansikoiden kanssa. Pullapitko saa tällä reseptillä ihan uuden käyttötarkoituksen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 2 rkl öljyä tai voita
- 4 pulla viipaletta
- 1 dl kermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk creme fraichea
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl hienonnettua minttua
- 4 dl tuoreita mansikoita paloina
Valmistusohje
Sekoita kerman sekaan vaniljasokeri. Kostuta kermassa pulla viipaleet ja paista öljyssä tai voissa paistinpannulla kauniin ruskeaksi.
Asettele lautasille maustetun creme fraichen ja mansikoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.