Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mannersilakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä silakat tarjoillaan perunapyreen, voisulan sekä puolukkasurvoksen kera.

Neljälle

  • 16 silakkafileetä
  • 1 dl korppujauhoja
  • voita paistamiseen
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Marinadi

  • ½ nippu tilliä
  • ½ dl kermaviiliä
  • ½ dl majoneesia
  • 1 rkl savustamatonta mätitahnaa
  • 1 rkl anjovislientä
  • ½ prk anjovisfileitä

Tarjoiluun

  • perunapyreetä
  • voisulaa
  • puolukkasurvosta

Valmistusohje

1. Marinadi: Hienonna anjovisfileet ja tilli. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele mukaan silakkafileet, anna marinoitua kylmässä vähintään muutama tunti.

2. Paneroi kalat kevyesti korppujauhoissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista silakat rapeiksi runsaassa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile fileet kuumina perunapyreen, voisulan ja puolukkasurvoksen kera.

Lisää aiheesta:

Marinoidut savusilakatPaistetut etikkasilakatGourmesilakat persiljavoin ja perunamuusin keraKesägratiini silakoista ja mätitahnastaEtikkasilakkaa näkkileivällä tillin keraAntti Vahteran paistetut ja marinoidut silakkapihvit
SilakkapihvitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Silakkapihvit
  • 10.10.202415:28
    Viiden jälkeen

    Parhaat silakkapihvit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paistetut etikkasilakat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paistettuja silakoita persiljavoilla

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Silakkapihvit etikkaliemessä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Friteeratut silakat chiliranskankermalla ja perunamuusilla