Mango-rapusalaatti
Julkaistu
Raikas mango-rapusalaatti sopii hyvien hellepäivän herkuksi.
2-3 annosta
- 330 g/ 170 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
- 250 g creme fraichea tai smetanaa
- 2 tl mango-currya jauheena
- ½ dl mangososetta
- ½ ruukkua korianteria
- pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
Valmistusohje
Valuta ravut ja sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana, mango-curry, mangosose, hienonnettu korianteri ja hienonnettua chilipaprikaa.
Tarkista maku.
Tarjoa vaalean leivän kanssa tai osana salaattipöytää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti