Mango-rapusalaatti

Raikas mango-rapusalaatti sopii hyvien hellepäivän herkuksi.

2-3 annosta

  • 330 g/ 170 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
  • 250 g creme fraichea tai smetanaa
  • 2 tl mango-currya jauheena
  • ½ dl mangososetta
  • ½ ruukkua korianteria
  • pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna

Valmistusohje

Valuta ravut ja sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana, mango-curry, mangosose, hienonnettu korianteri ja hienonnettua chilipaprikaa.

Tarkista maku.

Tarjoa vaalean leivän kanssa tai osana salaattipöytää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!