Mango-rapusalaatti
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5650890/landscape16_9/515/290/99571f2efb4acbb8eeea0f63cf49adf/dU/mango-rapusalaatti-2-d4s8897-edit-11929.jpg)
Julkaistu
Raikas mango-rapusalaatti sopii hyvien hellepäivän herkuksi.
2-3 annosta
- 330 g/ 170 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
- 250 g creme fraichea tai smetanaa
- 2 tl mango-currya jauheena
- ½ dl mangososetta
- ½ ruukkua korianteria
- pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
Valmistusohje
Valuta ravut ja sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana, mango-curry, mangosose, hienonnettu korianteri ja hienonnettua chilipaprikaa.
Tarkista maku.
Tarjoa vaalean leivän kanssa tai osana salaattipöytää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka