Mainos
Mainos

Mangoldi antaa kunnon terveyspotkun. Myös pinaattia ja nokkosia voi keittää samalla tavalla.

Neljälle

  • n. 500 g mangoldia
  • 1 salottisipuli
  • 3 kasvisliemikuutiota
  • 12 dl vettä
  • 3 dl maitoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • leipäkrutonkeja
  • parmesaanijuustoa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paloittele mangoldinlehdet pienemmiksi paloiksi, hienonna sipuli. Paista sipulia ja mangoldia hetki voissa padassa.

2. Murusta mukaan liemikuutiot ja lisää vesi. Keitä n. 15 minuuttia tai kunnes mangoldinlehdet ovat pehmenneet, lisää maitoa vähän kerrallaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile krutonkien ja parmesaanin kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.