Mandoldikeitto

Mangoldi antaa kunnon terveyspotkun. Myös pinaattia ja nokkosia voi keittää samalla tavalla.

Neljälle

  • n. 500 g mangoldia
  • 1 salottisipuli
  • 3 kasvisliemikuutiota
  • 12 dl vettä
  • 3 dl maitoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • leipäkrutonkeja
  • parmesaanijuustoa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paloittele mangoldinlehdet pienemmiksi paloiksi, hienonna sipuli. Paista sipulia ja mangoldia hetki voissa padassa.

2. Murusta mukaan liemikuutiot ja lisää vesi. Keitä n. 15 minuuttia tai kunnes mangoldinlehdet ovat pehmenneet, lisää maitoa vähän kerrallaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile krutonkien ja parmesaanin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja