Makkarashotti

Tuunaa perinteisistä grillimakkaroista shottilaseja, joista voit nautiskella kesän lempijuomiasi sinapin kera. Kuin tequilashotti, mutta ilman sitruunaa ja suolaa!

Ainekset

  • Grillimakkaroita (raakana tai grillattuna)
  • Valitsemaasi juomaa (esim. Jaloviina, vodka, kossu)
  • sinappia

Valmistusohje

Tee näin: Leikkaa grillattu tai raaka grillimakkara noin kolmeen osaan ja koverra makkarapalat kuopalle. Puserra sinappia kämmenselällesi ja täytä makkarapala valitsemallasi juomalla. Voit valita alkoholijuomaa, kuten vodkaa tai Jaloviinaa, tai jotain alkoholitonta. Nuolaise sinappi kämmenselältäsi, kulauta juoma kurkkuusi ja nauti makkara palanpainikkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja