Makkarashotti
Tuunaa perinteisistä grillimakkaroista shottilaseja, joista voit nautiskella kesän lempijuomiasi sinapin kera. Kuin tequilashotti, mutta ilman sitruunaa ja suolaa!
Ainekset
- Grillimakkaroita (raakana tai grillattuna)
- Valitsemaasi juomaa (esim. Jaloviina, vodka, kossu)
- sinappia
Valmistusohje
Tee näin: Leikkaa grillattu tai raaka grillimakkara noin kolmeen osaan ja koverra makkarapalat kuopalle. Puserra sinappia kämmenselällesi ja täytä makkarapala valitsemallasi juomalla. Voit valita alkoholijuomaa, kuten vodkaa tai Jaloviinaa, tai jotain alkoholitonta. Nuolaise sinappi kämmenselältäsi, kulauta juoma kurkkuusi ja nauti makkara palanpainikkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan