Makkaraperunat
Tämä annos on jo lähes klassikko. Makkaraperunat maistuu milloin vain.
Ainekset
- 1 lenkkimakkara
- 1 pss valmiita lohkoperunoita (pakaste)
- 2 dl öljyä
- 1 rkl ketsuppia
- 1 rkl hapanimelä-chilikastiketta
- 3 rkl sinappia
- 1 maustekurkku
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ punasipuli
Valmistusohje
Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja paista viipaloitu makkara siinä rapeiksi lastuiksi.
Nosta makkarat sivuun ja paista myös perunat rapeiksi.
Leikkaa kurkku, valkosipuli ja punasipuli kuutioiksi ja sekoita keskenään, sitoen lusikallisella sinappia.
Tarjoa lisäkkeenä sinapin, ketsupin ja chilikastikkeen lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria