Makkarapavut
Paina makkaroihin paistovaiheessa reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.
4 hengelle
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä, kuorittuna ja pilkottuna
- 8 possunlihamakkaraa ( á 85 g)
- 2 oksaa tuoretta rosmariinia
- 280 g kuorittuja luumutomaatteja
- 2 x 540 g prk papuja (esim. cannellini) valutettuina ja huuhdeltuina
- suolaa
- vastarouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista valkosipuli, lisää makkarat ja rosmariini. Paista makkaroita muutama minuutti, käännä välillä.
- Paina makkaroihin reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.
- Lisää tomaatit, painele puulusikalla pieniksi paloiksi.
- Lisää puoli kupillista vettä, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi pavut, suola ja pippuri.
- Anna kypsyä noin 15 minuutin ajan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan