Makkarapavut

Paina makkaroihin paistovaiheessa reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.

4 hengelle

  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä, kuorittuna ja pilkottuna
  • 8 possunlihamakkaraa ( á 85 g)
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • 280 g kuorittuja luumutomaatteja
  • 2 x 540 g prk papuja (esim. cannellini) valutettuina ja huuhdeltuina
  • suolaa
  • vastarouhittua mustapippuria

Valmistusohje

- Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista valkosipuli, lisää makkarat ja rosmariini. Paista makkaroita muutama minuutti, käännä välillä.

- Paina makkaroihin reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.

- Lisää tomaatit, painele puulusikalla pieniksi paloiksi.

- Lisää puoli kupillista vettä, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi pavut, suola ja pippuri.

- Anna kypsyä noin 15 minuutin ajan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.