Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Makkarapavut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paina makkaroihin paistovaiheessa reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.

4 hengelle

  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä, kuorittuna ja pilkottuna
  • 8 possunlihamakkaraa ( á 85 g)
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • 280 g kuorittuja luumutomaatteja
  • 2 x 540 g prk papuja (esim. cannellini) valutettuina ja huuhdeltuina
  • suolaa
  • vastarouhittua mustapippuria

Valmistusohje

- Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista valkosipuli, lisää makkarat ja rosmariini. Paista makkaroita muutama minuutti, käännä välillä.

- Paina makkaroihin reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.

- Lisää tomaatit, painele puulusikalla pieniksi paloiksi.

- Lisää puoli kupillista vettä, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi pavut, suola ja pippuri.

- Anna kypsyä noin 15 minuutin ajan.

Lisää aiheesta:

Sitruunahaudutettua porsastaJambalayaPapu-lammaspataCassoulet valkoisilla pavuillaFileepataLammasta ja vihanneksia
MakkarapataGoGreenPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapata
  • 14.04.202311:39
    Makkara

    Nikkarin vuoka

  • 21.09.201707:30
    Juurekset

    Maukas juures-chorizopannu

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Vihannespata arkimakkaralle

  • 18.02.201300:00
    Sadonkorjuu

    Kaali- ja makkarapata

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Tulinen makkarapata kikherneiden kera