Makkarapata kesävihannesten kera

Päivällinen vartissa? Onnistuu. Sillä aikaa kun pata porisee, ehdit kattaa ja jopa hengähtää.

Neljälle

  • 400 g lenkkimakkaraa kuutioina
  • 250 g pakaste-kesävihanneksia
  • 3-4 perunaa isoina paloina
  • ½ vihannesliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • ½ rkl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Murenna liemikuutio pataan ja kaada päälle vesi.

3. Lisää vihannekset ja perunat. Kuumenna kiehuvaksi, lisää makkarakuutiot ja mausta.

3. Keitä 5-10 minuuttia kannen alla. Ripota pinnalle persiljasilppu ja tarjoile. Vihersalaatti on hyvää ja hyväksi ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.