Makkarapata kesävihannesten kera
Julkaistu
Päivällinen vartissa? Onnistuu. Sillä aikaa kun pata porisee, ehdit kattaa ja jopa hengähtää.
Neljälle
- 400 g lenkkimakkaraa kuutioina
- 250 g pakaste-kesävihanneksia
- 3-4 perunaa isoina paloina
- ½ vihannesliemikuutio
- 2 dl vettä
- ½ rkl kuivattua timjamia
- suolaa ja pippuria
- persiljasilppua
Valmistusohje
1. Murenna liemikuutio pataan ja kaada päälle vesi.
3. Lisää vihannekset ja perunat. Kuumenna kiehuvaksi, lisää makkarakuutiot ja mausta.
3. Keitä 5-10 minuuttia kannen alla. Ripota pinnalle persiljasilppu ja tarjoile. Vihersalaatti on hyvää ja hyväksi ohessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta