Makkarapata curryn kera
Julkaistu
Tämä on kuuma, tuoksuva pata, jossa kastike ja makkara ovat samassa. Tavallinen lenkkimakkara saa nostetta. Ruokalaji voidaan myös valmistaa viipaloidusta grillimakkarasta, tai mitä kotoa sattuu löytymään.
Neljälle
- 300 g lenkkimakkaraa
- 1 pieni purjo
- 2 rkl neutraalia öljyä
- 2 tl currya
- 2 dl ranskankermaa (chili-paprika)
- 1 rkl tomaattipyreetä
Valmistusohje
1. Suikaloi lenkkimakkara. Puhdista ja suikaloi purjo.
2. Paista makkara ja purjo öljyssä. Mausta currylla, anna curryn paistua mukana hetki.
3. Lisää ranskankerma ja tomaattipyree. Anna poreilla kunnes kaikki on kuumaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti