Makkarapannu
Tätä pannua on mukava valmistaa, kun kotona sattuu olemaan tähteeksi jääneitä keitettyjä kylmiä perunoita. Tarjoile viileän oluen ja maukkaan leivän kera.
4 annosta
- 4 nakkia tai muuta makkaraa
- 12 keitettyä perunaa
- 1 sipuli
- 4 kananmunaa
- voita paistamiseen
- raastettua piparjuurta
- 4 pientä tomaattia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa perunat lohkoiksi ja suikaloi sipuli. Paista perunat ja sipuli, paista sitten makkarat ja muna. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Aseta perunat ja makkara lämmitetyille lautasille. Aseta sipuli ja paistettu muna päällimmäisiksi, koristele piparjuurella ja tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki