Makkarakutsut
Grillikemut erilaisten makkaroiden paistamisen merkeissä ovat suosittuja. Tarjoilun järjestäminen on myös helppoa: makkaroita ja hyvää perunasalaattia, mielellään uusista perunoista.
Ainekset
- Kuudelle
Salaatti
- 1,5 kg perunoita,
- kuorineen keitettyjä
- 1 purjo siivuina
- 2 omenaa kuutioina
- 3 rkl kapriksia
- 1,5 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 1-2 rkl sinappia
- suolaa ja mustapippuria
- 1 nippu ruohosipulia silppuna
- 1 kg erilaisia makkaroita
Valmistusohje
1. Kuori keitetyt perunat, viipaloi ne ja sekoita kulhossa yhteen purjoviipaleiden, omenakuutioiden ja kapristen kanssa.
2. Sekoita keskenään majoneesi, ranskankerma, sinappi ja mausteet. Kääntele kastike salaattiainesten sekaan kulhossa. Ripottele päälle ruohosipulisilppua.
3. Grillaa/grillatkaa yhdessä makkaroita ja tarjoile salaatti ja hyvää leipää ohessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan