Makkarakastiketta ja tuorepastaa
Julkaistu
Pastakastikkeeksi sopii mainiosti maukas makkara tomaattimurskan ja porkkanan kera.
Ainekset
- 500 g lihaisaa grillimakkaraa
- 100 g salamia
- 1 sipuli
- 2 porkkanaa
- 3 dl tomaattimurskaa
- 2 dl ruokakermaa
- tuoretta timjamia
- mustapippuria
- 600 g tuorepastaa
- suolaa
Valmistusohje
Viipaloi makkara, kuutioi salami ja pilko sipuli hakkeeksi. Paista kattilassa tai pannulla niin, että sipuli pehmenee.
Raasta porkkana ja lisää makkaroiden ja sipulin päälle. Mausta mustapippurilla ja tuoreella timjamilla ja kaada tomaattimurska joukkoon.
Hauduta tovi ja lisää kerma loppuvaiheessa kastikkeen joukkoon.
Kuumenna suuressa kattilassa reilusti vettä ja kiehauta tuorepasta siinä kypsäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan