Makkaraa piparjuuriraasteen ja juuresten kera
Makkaraherkkua uudella tavalla. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, valitse vähärasvaista makkaraa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 400 g lenkkimakkaraa
- 1 juuriselleri
- 1 lanttu
- 4 keskikokoista porkkanaa
- 2 keskikokoista perunaa
- 1 litra kanalientä
- 1 dl raastettua piparjuurta
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi ja juurekset sentin kuutioiksi.
2. Keitä selleri- ja lanttukuutioita kanaliemessä keskilämmöllä viisi minuuttia. Lisää makkarat ja perunat ja keitä miedolla lämmöllä vielä kahdeksan minuuttia.
3. Tarjoa makkarat, juurekset ja liemi syviltä lautasilta piparjuuriraasteella koristeltuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka