Makkaraa piparjuuriraasteen ja juuresten kera

Makkaraherkkua uudella tavalla. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, valitse vähärasvaista makkaraa.

4 annosta

  • 400 g lenkkimakkaraa
  • 1 juuriselleri
  • 1 lanttu
  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 2 keskikokoista perunaa
  • 1 litra kanalientä
  • 1 dl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi ja juurekset sentin kuutioiksi.

2. Keitä selleri- ja lanttukuutioita kanaliemessä keskilämmöllä viisi minuuttia. Lisää makkarat ja perunat ja keitä miedolla lämmöllä vielä kahdeksan minuuttia.

3. Tarjoa makkarat, juurekset ja liemi syviltä lautasilta piparjuuriraasteella koristeltuna.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!