Mainos
Mainos

Makkaraa piparjuuriraasteen ja juuresten kera

Makkaraherkkua uudella tavalla. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, valitse vähärasvaista makkaraa.

4 annosta

  • 400 g lenkkimakkaraa
  • 1 juuriselleri
  • 1 lanttu
  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 2 keskikokoista perunaa
  • 1 litra kanalientä
  • 1 dl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi ja juurekset sentin kuutioiksi.

2. Keitä selleri- ja lanttukuutioita kanaliemessä keskilämmöllä viisi minuuttia. Lisää makkarat ja perunat ja keitä miedolla lämmöllä vielä kahdeksan minuuttia.

3. Tarjoa makkarat, juurekset ja liemi syviltä lautasilta piparjuuriraasteella koristeltuna.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.