Makkaraa kertakäyttögrillissä
Kertakäyttögrilli on hauska väline ottaa mukaan retkelle tai piknikille. Tukevasti asetettuna turvalliselle alustalle se on sekä käytännöllinen että luontoystävällinen. Muista ottaa grillin ja hiilenjäänteet mukaan kotiin lähtiessäsi.
Neljälle
- 4 paksua tai 8 ohutta grillimakkaraa
Tarjoiluun
- sämpylöitä
- ketsuppia ja sinappia
Lisäksi
- 1 kertakäyttögrilli
Valmistusohje
1. Sytytä grilli ja odota, kunnes hiilipesä alkaa harmaantua. Pistele makkarat vaikka haarukalla tai terävällä veitsenkärjellä, etteivät makkarat halkea grillatessa.
2. Grillaa makkaroita 3-7 minuuttia paksuudesta riippuen ja kääntele usein.
3. Tarjoile heti halkaistujen sämpylöiden, ketsupin ja sinapin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan