Makkaraa kertakäyttögrillissä

Kertakäyttögrilli on hauska väline ottaa mukaan retkelle tai piknikille. Tukevasti asetettuna turvalliselle alustalle se on sekä käytännöllinen että luontoystävällinen. Muista ottaa grillin ja hiilenjäänteet mukaan kotiin lähtiessäsi.

Neljälle

  • 4 paksua tai 8 ohutta grillimakkaraa

Tarjoiluun

  • sämpylöitä
  • ketsuppia ja sinappia

Lisäksi

  • 1 kertakäyttögrilli

Valmistusohje

1. Sytytä grilli ja odota, kunnes hiilipesä alkaa harmaantua. Pistele makkarat vaikka haarukalla tai terävällä veitsenkärjellä, etteivät makkarat halkea grillatessa.

2. Grillaa makkaroita 3-7 minuuttia paksuudesta riippuen ja kääntele usein.

3. Tarjoile heti halkaistujen sämpylöiden, ketsupin ja sinapin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!