Makkaraa kaikenikäisille
Makkaralla ja perunamuusilla täytetty rieska on yksinkertainen, nopea ja pidetty ruoka. Vielä helpommaksi saat sen käyttämällä valmismuusia.
4 annosta
- 4 mausteista makkaraa
- 4 annosta valmismuusia
- 4 palaa rieskaa tai vastaavaa ohutta leipää
- kurkkusalaattia
Valmistusohje
1. Tee valmismuusi pakkauksen ohjeen mukaan tai tee oikea muusi itse.
2. Paista tai grillaa makkarat.
3. Aseta rieskat pöydälle. Levitä rieskalle kerros muusia, pane päälle makkara ja ripaus kurkkusalaattia.
4. Taita rieskan toinen pää. Tee rieskasta rulla ja kääri halutessasi folioon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa