Makkaraa kaikenikäisille

Makkaralla ja perunamuusilla täytetty rieska on yksinkertainen, nopea ja pidetty ruoka. Vielä helpommaksi saat sen käyttämällä valmismuusia.

4 annosta

  • 4 mausteista makkaraa
  • 4 annosta valmismuusia
  • 4 palaa rieskaa tai vastaavaa ohutta leipää
  • kurkkusalaattia

Valmistusohje

1. Tee valmismuusi pakkauksen ohjeen mukaan tai tee oikea muusi itse.

2. Paista tai grillaa makkarat.

3. Aseta rieskat pöydälle. Levitä rieskalle kerros muusia, pane päälle makkara ja ripaus kurkkusalaattia.

4. Taita rieskan toinen pää. Tee rieskasta rulla ja kääri halutessasi folioon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja