Makkara-katkarapuvartaat curryriisin ja paprikakastikkeen kera

Valitse näihin vartaisiin maukasta unkarilaista tai puolalaista kabanossia.

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 4 kabanossimakkaraa
  • 24 kuorittua katkarapua
  • 4 kirsikkatomaattia
  • ½ keltasipuli
  • ½ punainen paprika
  • 4 tuoretta herkkusientä
  • 2 tl neutraalia öljyä

Curryriisi

  • 4 annosta riisiä
  • ½ punainen paprika
  • ½ keltasipuli
  • ¼ purjo
  • 2 tl currya
  • 2 tl voita
  • 2 tl kurkumaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Paprikakastike

  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 2 tl ajvar relishiä tai tuoretta, hienonnettua paprikaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • persiljaa
  • kurkkua

Valmistusohje

1. Paprikakastike: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Lisää chilikastike, ajvar, suola ja pippuri. Laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Riisi: Hienonna sipuli ja purjo. Paista sipuli, purjo ja curry voissa. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, lisää keitinveteen kurkuma. Paloittele paprika pieneksi. Lisää curryseos ja paprika valmiiseen riisiin.

3. Vartaat: Paloittele tomaatit, makkarat, sipuli, herkkusienet ja paprika sopivankokoisiksi paloiksi. Pujota palat vartaisiin ja penslaa öljyllä. Grillaa grillipannulla tai paista paistinpannulla kunnes kaikki on täysin lämmintä, 3-4 minuuttia. Kääntele muutaman kerran. Tarjoile riisin ja kastikkeen kera, koristele persiljalla ja kurkulla.

Lisää samankaltaisia reseptejä

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja