Valitse näihin vartaisiin maukasta unkarilaista tai puolalaista kabanossia.
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- 4 kabanossimakkaraa
- 24 kuorittua katkarapua
- 4 kirsikkatomaattia
- ½ keltasipuli
- ½ punainen paprika
- 4 tuoretta herkkusientä
- 2 tl neutraalia öljyä
Curryriisi
- 4 annosta riisiä
- ½ punainen paprika
- ½ keltasipuli
- ¼ purjo
- 2 tl currya
- 2 tl voita
- 2 tl kurkumaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Paprikakastike
- 3 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- 2 rkl chilikastiketta
- 2 tl ajvar relishiä tai tuoretta, hienonnettua paprikaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Koristeluun
- persiljaa
- kurkkua
Valmistusohje
1. Paprikakastike: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Lisää chilikastike, ajvar, suola ja pippuri. Laita kylmään tarjoiluun asti.
2. Riisi: Hienonna sipuli ja purjo. Paista sipuli, purjo ja curry voissa. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, lisää keitinveteen kurkuma. Paloittele paprika pieneksi. Lisää curryseos ja paprika valmiiseen riisiin.
3. Vartaat: Paloittele tomaatit, makkarat, sipuli, herkkusienet ja paprika sopivankokoisiksi paloiksi. Pujota palat vartaisiin ja penslaa öljyllä. Grillaa grillipannulla tai paista paistinpannulla kunnes kaikki on täysin lämmintä, 3-4 minuuttia. Kääntele muutaman kerran. Tarjoile riisin ja kastikkeen kera, koristele persiljalla ja kurkulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.