Taikinan voi valmistaa joko käsin tai yleiskoneessa. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää rikki vatkattu muna, sokeri, kaneli ja kardemumma. Lisää jauhot muutamassa erässä ja vaivaa taikina kimmoisaksi, koneella noin 10 minuuttia. Vaivaamisen loppupuolella lisää mukaan pehmeä voi. Peitä kimmoisa valmis taikina leivinliinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi vedottomassa paikassa.
Valmista täyte sulattamalla voi ja suklaa kasarissa koko ajan sekoitellen. Lisää suklaaseokseen mausteet.
Kumoa taikina jauhotetulle alustalla ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinanpuolikas suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä taikinalevylle ½ täytteestä. Ripottele päälle 1/3 pähkinöistä.