Makaronivanukas makkaralla
Päivällinen on pelastettu. Tämä makaronivanukas valmistuu helposti, ja siitä tulee varmasti pidetty arkipäivällinen.
Neljälle
- 4 annosta keitettyjä makaroneja
- 150 g makkaraa, kuutioina
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- hieman raastettua muskottia
- 1 paprika, hienonnettuna
- 3 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- juustoraastetta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta makaronit muskotilla.
2. Sekoita makaroneihin makkara, sipuli ja paprika ja laita uunivuokaan.
3. Vatkaa munat ja maito, suolaa kevyesti ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoa, paista uunissa 25-30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti