Makaronivanukas makkaralla
Julkaistu
Päivällinen on pelastettu. Tämä makaronivanukas valmistuu helposti, ja siitä tulee varmasti pidetty arkipäivällinen.
Neljälle
- 4 annosta keitettyjä makaroneja
- 150 g makkaraa, kuutioina
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- hieman raastettua muskottia
- 1 paprika, hienonnettuna
- 3 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- juustoraastetta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta makaronit muskotilla.
2. Sekoita makaroneihin makkara, sipuli ja paprika ja laita uunivuokaan.
3. Vatkaa munat ja maito, suolaa kevyesti ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoa, paista uunissa 25-30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan