Makaronilaatikko ilman uunia
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5660706/landscape16_9/515/290/53989966f2e9c3b92ab75d4ddfb3cfd1/Lp/934115-5068.jpg)
Ihana päivällisruoka, jonka valmistat vartissa. Pastan kiehuessa ruskistat sienet, suikaloit kinkun ja raastat hieman juustoa. Sekoita kaikki herneiden kanssa. Valmista!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta keitettyä pastaa
- 200 g herkkusieniä, hienonnettuina
- 125 g pakasteherneitä
- 8 viipaletta savukinkkua, suikaleina
- 1 dl kahvikermaa
- 2 dl juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta.
2. Freesaa sienet margariinissa kevyesti ruskistetuiksi.
3. Sekoita sienet, vastakeitetty pasta, herneet ja kinkku. Mausta.
4. Kaada päälle kerma, kuumenna ja mausta. Tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka