Makaronilaatikko ilman uunia
Ihana päivällisruoka, jonka valmistat vartissa. Pastan kiehuessa ruskistat sienet, suikaloit kinkun ja raastat hieman juustoa. Sekoita kaikki herneiden kanssa. Valmista!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta keitettyä pastaa
- 200 g herkkusieniä, hienonnettuina
- 125 g pakasteherneitä
- 8 viipaletta savukinkkua, suikaleina
- 1 dl kahvikermaa
- 2 dl juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta.
2. Freesaa sienet margariinissa kevyesti ruskistetuiksi.
3. Sekoita sienet, vastakeitetty pasta, herneet ja kinkku. Mausta.
4. Kaada päälle kerma, kuumenna ja mausta. Tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa